Mijl onmogelijk zonder vrijwilligers

Einde van de maand is het zover: op 26 en 27 juli is het tijd voor de 61e editie van de gratis profronde Mijl van Mares. Twee dagen vol fietsen, fun en feesten. Dit wielerevenement staat al jaren garant voor veel sportiviteit en gezelligheid, ook als je helemaal niet zo’n wielerfan bent.

Fietsen, fun en feesten
Op vrijdag start het Mijlweekend met feest in de tent. De dames van pop/rock coverband Band Bold luiden het weekend in met moderne rock hits en classics van toen. Op zaterdag zijn er de diverse fietswedstrijden om te kijken én om mee te doen. En langs het parcours is er volop vertier en komt de inwendige mens aan zijn trekken. Horeca en muziek onder meer langs het parcours, op het Jan Verheesplein en in de feesttent. En nadat de laatste profrenner is gefinisht, gaat het feest tot in de kleine uurtjes door met Partyband The Rivals.

Help mee de Mijl een succes te maken
Om een evenement als de Mijl te laten slagen, zijn vrijwilligers onmisbaar. De organisatie van de Mijl van Mares is daarom op zoek naar mensen  die willen helpen bij de op- en afbouw, achter de bar, bij de bonnenkassa én bij de pr-/social media-afdeling. Voor je hulp krijg je natuurlijk ook wat terug: een gezellige team om mee te werken, eten en drinken én een fantastisch weekend.

Draag jij ook je steentje bij om samen dit mooie evenement mogelijk te maken? Stuur een mail naar info@mijlvanmares.nl en geef aan wanneer / hoe jij jouw steentje bij wil dragen.

Mijl onmogelijk zonder vrijwilligers