Qmusic The Party bij de Mijl van Mares

Wie drie jaar geleden bij de meeste recente Mijl van Mares is geweest, kan het zich wellicht nog wel herinneren: aan het einde van een mooie dag werd de tent op het Rabobankplein snoeihard afgebroken door de dj’s van Qmusic The Party. We hebben goed nieuws voor jullie: ze komen terug!

Op 30 juli vindt de 59e Mijl van Mares plaats in Maarheeze. De hele dag is er dan van alles te beleven. Fietsen bijvoorbeeld: er zullen honderden banden over de straten van het dorp razen. Maar ook Fun: langs het parcours is er vermaak voor jong en oud. En uiteraard kunnen we de derde ‘F’ niet vergeten: Feesten!

Na het aanmoedigen van de renners, springen op het springkussen en genieten van al het lekkers dat langs het parcours te vinden is, wil je natuurlijk nog maar één ding: uit je dak gaan. Dat weet de organisatie van de Mijl van Mares natuurlijk: na een uiterst succesvolle vorige editie hebben zij wederom de 5-sterrendj’s van Qmusic The Party weten te strikken! Na afloop van de profronde, bij het vallen van de avond, gaat het feest losbarsten in de tent op het Rabobankplein. Aangezien Qmusic The Party de zogenaamde ‘Altijd Feest Garantie’ biedt, kun je je met een gerust hart tussen de feestende meute begeven en meezingen, dansen en springen nondeju!

Zin in? Mooi, dan zien we je op 30 juli bij de Mijl van Mares!  

Qmusic The Party bij de Mijl van Mares