Rondemissen 59e Mijl stellen zich voor

Rondemissen 59e Mijl stellen zich voor

Een Mijl is geen Mijl zonder 2 prachtige rondemissen. Met dank aan Mieke Boskeljon van BL3ND in Maarheeze, die deze 2 voortreffelijke dames heeft geregeld, heeft ook de 59e Mijl van Mares twee mooie, vrolijke dames. De dames worden gekleed door Bl3nd in Maarheeze, voorzien van prachtige kapsels en make-up door Joanie van JOA.Beauty en de mooie foto's zijn verzorgt door Lisanne Westerweele van bylisinterieur.nl.

De dames stellen zich even voor:

Meike Engelen

Ik ben Meike Engelen, 23 jaar. Je zou me kunnen kennen van mijn werk bij de Jumbo, waar ik 6 jaar met heel veel plezier heb gewerkt. Daarnaast heb ik lang gehockeyd bij Hockeyclub Cranendonck en was ik elk jaar te vinden op het podium met carnaval, bij de Dansmarietjes, Dansgarde en het Mouse Dancing Team. 
 

Waar kom je vandaan?

Ik ben geboren in Budel maar getogen in Maarheeze. Sinds mijn 1e woon ik hier en ik ben er nooit meer weggegaan (op elkele jaren op kamers in Nijmegen na, waarbij ik toch elk weekend terug naar het vertrouwde Maarheeze ging). 


Wat voor werk / studie doe je?

Ik werk als Online Marketeer op het hoofdkantoor van Ekoplaza, een biologische supermarkt. Elke dag rij ik op en neer van Maarheeze naar Veghel.

 
Waarom zei jij ja voor rondemis van de mijl?

Ik woon aan het parcours, dus elk jaar is de Mijl van Mares een groot feest bij ons thuis. Ik kijk er dus altijd erg naar uit en ben er altijd bij! Daarom is het natuurlijk ook een hele eer en bijzonder om dit jaar de mijl als rondemis te beleven. Laura & ik hebben het er weleens over gehad en we zeiden dan: als we het doen, doen we het samen. En nu is het zover!

 

Laura Verton

Ik ben Laura Verton, 24 jaar. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op het terras, de woonboulevard of het hockeyveld. Mensen kunnen mij kennen van de hockeyclub Cranendonck waar ik tot mijn 22ste heb gespeeld, van de voetbalclub waar mijn vader en broertje erg actief zijn of van de jumbo waar ik in mijn jongere jaren veel heb gewerkt

Waar kom je vandaan?

 Ik ben dan ook een geboren en getogen maarheezernaar. Toch ben ik 2 jaar geleden voor de liefde naar omgeving Den Bosch verhuisd, waar ik afgelopen januari samen met mijn vriend een huis heb gekocht in het dorp Drunen, langs de Loonse en Drunense duinen. 
 

Wat voor werk / studie doe je?

 Momenteel ben ik nog bezig om mijn master Sportbeleid en Sportmanagement aan de Universiteit Utrecht af te ronden. Echter heb ik het geluk dat ik tijdens mijn stageperiode ook al een contract aangeboden heb gekregen. Sinds december 2021 ben ik dan ook werkzaam als medewerker competitie bij de Koninklijke Nederlandse Hockeybond.

Waarom zei jij ja voor rondemis van de mijl?

 Als geboren en getogen vrouwelijke Maarheezernaar is het voor vele met mij toch een droom om gevraagd te worden als rondemiss. Het is namelijk een hele eer om onderdeel te zijn van HET evenement van Maarheeze. En eerlijk gezegd was ik bang dat het mij niet meer zou overkomen, aangezien ik ook elk jaar een jaartje ouder wordt en mijn beste gloriejaren steeds verder op de achtergrond verdwijnen.