Sta jij als Cranendonckse renner op het podium van de Mijl van Mares?

Sta jij als Cranendonckse renner op het podium van de Mijl van Mares?

Het is zover, op zaterdag 30 juli is het weer tijd voor de Mijl van Mares. En dat betekent dat ook jij als Cranendonckse wielrenner weer kan strijden om een plaats op het podium. Speciaal voor wielrenners uit Cranendonck organiseren we namelijk weer de Grote Prijs van Cranendonck en de Grote Prijs van TIM. Het moment om voorafgaand aan de profwedstrijd jouw rondjes over het parcours te rijden. Afhankelijk van jouw wielerervaring kun je deelnemen aan de Grote Prijs van TIM of de Grote Prijs van Cranendonck.
 

Doe mee!

Om deel te mogen nemen aan de Grote Prijs van Cranendonck ben je geboren in gemeente Cranendonck, woon je in Cranendonck of ben je lid van een Cranendonckse wielerclub. Daarnaast heb je geen noemenswaardige koerservaring. Het startschot voor deze wedstrijd klinkt om 15.00 uur.

Ben je een gevorderde renner, heb je koerservaring en rij je met gemak een gemiddelde snelheid van 35 km per uur, dan kun je meedoen aan de Grote Prijs van TIM. Deze wedstrijd is – in tegenstelling tot de eerste – bestemd voor de meer gevorderde renners mét koerservaring. Om mee te doen hoef je niet persé een verbintenis met Cranendonck te hebben. Het startschot voor de Grote Prijs van Tim klinkt om 17.15 uur.

Beide wedstrijden zijn voor renners zonder nationale of internationale wielerlicentie en worden individueel verreden.

 

Huldigiging

Er zijn prachtige prijzen te winnen. De nummer één, twee en drie van beide categorieën worden na afloop gehuldigd op het podium. Voor de Grote Prijs van Cranendonck is er ‘als slagroom op de taart’ bovendien de huldiging samen met de profs.

Naast de bekers en wisseltrofee (voor de nummers één) zijn er via tussensprints ook consumptiebonnen te verdienen.

 

Schrijf je in!

Wil je meedoen? Schrijf je dan in voor één van beide categorieën, rekening houdend met je niveau. 

Met het voldoen van het inschrijfbedrag ben je tevens verzekerd tijdens de wedstrijden.

Als je je vóór 23 juli inschrijft, krijg je € 2,50 korting per deelnemer. Wacht niet te lang, want er mogen per categorie slechts 75 personen deelnemen!

Zien we jou op 30 juli aan de start van De Mijl… en daarna misschien op het podium?

De wedstrijden worden mede mogelijk gemaakt door “TIM Technical Recruitment”