Vrijwilliger in de spotlight: Luuk Loeff

Vrijwilliger in de spotlight: Luuk Loeff

Luuk loeff is geboren en heel zijn leven al woonachtig in Maarheeze. Na 25 jaar op de Gaffel te hebben gewoond, woont hij nu samen met zijn vriendin Winnie in de Julianalaan. Luuk is werkzaam op de Development afdeling van het Budelse bedrijf Prowise. Daarnaast is hij in zijn vrije tijd te vinden bij Anytime in Maarheeze.

Het bloed kroop waar het niet gaan kon, want na zijn tijd als vrijwilliger en bestuurslid bij de Harlekyn zocht Luuk een andere uitdaging. Zodoende is hij dan ook bij de Mijl van Mares terecht gekomen om op die manier toch zijn ei kwijt te kunnen. Bij de Mijl is Luuk ploegleider voor het Jan Verheesplein, een mooie uitdaging op een plein die de Mijl van Mares naast het fietsen ook nog verstrekt met een mooi kinderplein en diverse culinaire versnaperingen.

Naast zijn werk, sport en vrijwilligerswerk vindt Luuk het erg leuk om met zijn vrienden op pad te zijn, een terrasje te pakken en mooie reizen te maken.

Het is erg mooi om te zien hoe jong en oud de schouders eronder zetten om de bezoekers van de Mijl van Mares een prachtig evenement te bieden. Luuk is dan ook erg trots dat de Mijl door inzet van deze vrijwilligers als een gratis evenement aangeboden kan worden aan iedereen die van fietsen, plezier en gezelligheid houdt.

Gezelligheid kent immers geen tijd!