Vrijwilligers maken De Mijl tot een succes

Als sinds jaar en dag zijn er elk jaar rondom de Mijl van Mares tientallen vrijwilligers actief om van elke editie weer een succes te maken. Zo zijn er verschillende commissies die door het jaar heen allerlei taken hebben. Denk aan de ATB-commissie die er elk jaar weer voor zorgt dat er een mooie ATB-toch verreden kan worden, een financiele commissie die alles rondom de kassa’s, inkomsten en uitgaven regelt, de horeca commissie die er voor zorgt dat alle horecapunten geregeld en bemand worden, de PR-Commissie die alle promotie en nieuwsartikelen rondom De Mijl op zich neemt. En natuurlijk kent iedereen de werkploeg van de Mijl van Mares, die alles opbouwen en afbreken rondom de dagen van de Mijl. 

Maar er zijn nog veel meer vrijwiligers die hun beste beentje voorzetten. Zo is er een enthausiaste groep die ieder jaar de aankleding van het Jan Verheesplein en de feesttent op zich neemt. Zo kunnen we samen elke keer weer een geweldige Mijl organiseren. Kortom zonder vrijwilligers geen Mijl!

Vele handen maken ligt werk

Tijdens De Mijl werken we vaak met shifts van 2 uurtjes, zodat iedereen ook kan genieten van een mooie Mijl. Dat maakt het zo leuk. We houden zoveel mogelijk rekening met de wensen van jou als vrijwilliger. Zo staan we samen sterk en werken we allemaal met plezier.

Wij zoeken jou!

Daarom is de Mijl van Mares altijd op zoek naar vrijwilligers die samen met een leuk team de Mijl tot een succes willen maken. Het maakt niet uit in welke discipline jij je steentje bij wil dragen, iedereen is welkom!

Heb jij, of misschien je hele vriendengroep, interesse stuur dan een mailtje naar info@mijlvanmares.nl. Dan maken we er samen in 2022 weer een mooie Mijl van.

De Mijl samen tot een succes maken? Ik zeg: DOEN!

Vrijwilligers maken De Mijl tot een succes